2017 rewind

Leestijd: 1 minuut
2018-01-02

Wat een mooi jaar was het alweer! Een geslaagd event, een groeiend team, bijna een verdubbeling in Facebooklikes, verrassende Instagramvolgers (Poppunt, Fuzz Magazine, TEDx Ghent…), een nieuwe website met aardig wat verkeer… Music Connects heeft met andere woorden heel wat van zich laten horen en we mogen daaruit opmaken dat we goed bezig zijn. Hieronder vind je een flashback naar de belangrijkste gebeurtenissen van 2017 voor ons.

Mijlpalen

De eerste grote mijlpaal van dit jaar was ongetwijfeld MUZIQ, een unieke quiz mét livemuziek. De mooie opkomst voor een eerste keer en de vele goeie commentaren leken ons een ideaal recept voor een tweede editie in maart 2018. Stay tuned!

Midden mei mocht Music Connects zijn eerste stagiair verwelkomen die naar hartenlust een maandje mee sleutelde aan onze communicatiestrategie. Die stagiaire (ik dus), heeft nu een vast plekje veroverd binnen het team en schrijft trouw iedere maand een blogpost.

Ik ben natuurlijk niet de enige die het team van Music Connects vervoegd heeft. We tellen heel wat nieuwe leden en zijn nu al met 12 waarvan 2 het ook tot Managing Partner schopten. Ilanja coördineert het Marketingteam, terwijl Jordy ons Talentteam in de goede richting stuurt.

De laatste, maar zeker niet de minste mijlpaal dit jaar: Music Connects is vanaf nu ook actief in de boekingswereld! De eerste artiest die we vertegenwoordigen is Clangor (check zeker even hun boekingspagina) en we zijn druk bezig met ook Quilnyd onder onze vleugels te nemen.

Goed voornemen

Zoals je al kon lezen, hebben we wat om trots op te zijn, maar er zijn uiteraard ook wat moeilijke momenten de revue gepasseerd. Zo was BIOSK80P gepland voor dit najaar maar dat is helaas niet kunnen doorgaan omdat we misschien iets te ambitieus waren. Dat neemt niet weg dat we hier onze lessen uit trekken: in 2018 staan we er harder, better, faster én stronger.

Ik eindig dit blogbericht dan ook (uiteraard) met een goed voornemen en een wens voor jou. Ik beloof, namens heel Music Connects, dat we volgend jaar zullen knallen als nooit tevoren. Er staan voorlopig drie evenementen gepland, waarvoor we nu al druk in de weer zijn en we plannen ook om nog meer bands en DJ’s te verwelkomen.

Ons team is alvast he-le-maal klaar voor 2018, en jij?

Gelukkig nieuwjaar! Let’s rock it!

Sophie Desimpel - Music Connects
Geschreven door Sophie Desimpel
Blog Manager
Getagd met , ,