About

We’re on a mission

Music Connects wil getalenteerde artiesten tijdens hun groeifase ondersteunen zodat ze zich opnieuw volledig kunnen focussen op de essentie van het muzikantenbestaan: muziek maken. We helpen muzikanten een nieuw doelpubliek te bereiken door ze op evenementen te programmeren waar een muziekoptreden de perfecte aanvulling vormt op het bestaande niet-muzikale programma.

Hiervoor organiseren we eigen concepten, maar we werken ook samen met andere organisatoren om podiumplaatsen te garanderen die wel het verschil maken. Daarnaast nemen we ook de druk van het digitale muzieklandschap van hun schouders door het management en bijhorende verplichtingen op ons te nemen.

Kortom, de muzikanten maken muziek, wij doen de rest.

We have a dream

Music Connects gelooft in een muziek- en eventsector waar talent tijdens de groeifase niet afgeremd wordt door verplichtingen die losstaan van het artistieke aspect. Beginnende muzikanten mogen niet langer dienen als opvulling van het programma terwijl grote namen aan de haal gaan met waanzinnige bedragen. Ze moeten naar waarde geschat worden en opkomen voor zichzelf tegenover programmatoren. Enkel zo kunnen ze afstand nemen van het label ‘goedkoop talent’ en keuzes maken met zicht op concrete vooruitgang.

Our keys to succes

Kernwaarden | Bevlogen - Music Connects

We engageren ons met volle overtuiging voor de meest uiteenlopende projecten in de muziek- en eventsector. Onze passie en ambitie motiveren ons elke dag opnieuw om de lat extra hoog te leggen. We zetten door ongeacht de obstakels die ons pad kruisen en maken van het behalen van onze doelstellingen een prioriteit.

“Don’t tell us to aim for the sky when there are footprints on the moon.”

Duurzame relaties vormen bij ons de basis voor elk project en we versterken zoveel mogelijk de lokale economie. Onze samenwerkingen steunen op transparantie, eerlijke communicatie en wederzijds respect. We helpen elkaar vooruit door kennis en ervaringen openlijk met elkaar te delen want met twee weet je meer dan alleen.

“When a lot of single drops form a river, they will even cut through rock.”

Kernwaarden | Coöperatief - Music Connects
Kernwaarden | Grensverleggend - Music Connects

We zetten hoog in op innovatie en verandering, want dat zijn de sleutels tot succes. Onze creativiteit brengt ons ver buiten onze comfortzone en we stappen af van de klassieke, platgetreden paden. We bedenken relevante oplossingen en zetten die ook om in de realiteit. We durven dromen, maar we durven vooral doen.

“Better an ooops! Than a what if…?”

Alles kan beter en daarom stellen we onze werkwijze en prestaties geregeld in vraag. We speuren naar potentiële verbeterpunten en gaan op zoek naar feedback. We houden rekening met de mening van anderen en zien dit als kans om bij te leren. Falen staat niet ons woordenboek, ontwikkelen en evolueren daarentegen wel.

“Things never get easier, you’re just getting better.”

Kernwaarden | Kritisch - Music Connects
Kernwaarden | Nauwkeurig - Music Connects

We hanteren een projectmatige, gestructureerde aanpak met oog voor detail en we streven keer op keer naar perfectie. Een professionele houding, accurate planningskills en stiptheid bieden ons garantie op een efficiëntie organisatie. Kwaliteit staat boven kwantiteit en enkel het beste resultaat is goed genoeg.

“The outcome of a storm is influenced even by the wings of a butterfly.”

Top