BIOSKOOP lokt mensen naar het Keizerpark

Leestijd: 3 minuten
2018-06-27

Het is al enkele maanden geleden sinds onze eerste editie van BIOSKOOP maar we blikken toch nog graag even terug op ons eerste open air event. Niet alleen wij maar ook Lou Wizard De Lange, student Journalistiek op Arteveldehogeschool zag het allemaal gebeuren en knoopte het gesprek aan met Angelo Vandamme, Managing Partner bij Music Connects. Wat er allemaal gezegd werd, lees je in onderstaande samenvatting.

Waarom een event als BIOSKOOP

Music Connects bracht op 3 en 4 mei in het Keizerpark de eighties weer tot leven met een open air cinema en tal van randactiviteiten. Onder een felle zon kwam jong en oud samen in het park. “Als je dit ziet zou je het ieder weekend willen doen”, zegt Angelo. “Met Music Connects zetten we ons in om minder bekende artiesten, bands en DJ’s een podiumplaats te geven op evenementen waar de muziek net niet de hoofdrol speelt,” verduidelijkt hij, “omdat mensen vaak te kritisch zijn over open podia en voorprogramma’s.”

BIOSKOOP was een evenement waar je echt niet naast kon kijken als toevallige passant. Zo zijn er fietsers die even afstapten en twijfelachtig keken naar het hele gebeuren, de bezoekers die speciaal richting Keizerpark kwamen om een optreden mee te pikken of deel te nemen aan de aerobicssessie. Het grote projectiescherm, de bar en foodtruck creëerden een originele sfeer net naast de bekende fietsersbrug van het Keizerpark en maakten het plaatje compleet.

De bezoekers van BIOSKOOP spreken

Ook 2 van de bezoekers hadden een babbel met Lou Wizard en vertelden hoe ze BIOSKOOP beleefden. Lien Temmerman was alvast enthousiast en deelde met plezier haar ervaring.“

Het zotte eraan vind ik dat met die brug, die treden in het gras en dan die zonsondergang… deze locatie is precies gemaakt om een open air cinema te organiseren! Ik ben hier gisterenavond langsgekomen om even te ontspannen in het park. Deze middag kwamen we terug naar hier om mee te doen aan de eighties aerobics, we dachten wat onnozel te komen doen maar het was eigenlijk zeer intensief. Ideaal weer om even goed te zweten en dan rustig in het gras met wat muziek op de achtergrond af te wachten tot de film van vanavond.

“Wreed wijs.” benadrukt Dimitri Deman “Het concept is echt goed met die eighties muziek hier in het Keizerpark. Het is hier sowieso al de max maar het evenement geeft het nog die extra schwung.” De hele namiddag leefde het park. Kinderen dansten vrolijk in het rond en het ene na het andere typische hitje uit de eighties werd afgespeeld. De 2 bands van zaterdag, Korinthians en Sinews, grepen hun kans om het aanwezige publiek te overtuigen met wat zij te brengen hadden. “Ik vind het initiatief super, zo krijgen zij ook een kans. Alleen begrijp ik die link niet tussen de eighties en de bands.” Vulde Dimitri Deman nog aan. De bands kwamen inderdaad niet uit de jaren 80 maar ze vonden er wel hun inspiratie. Music Connects neemt in ieder geval de feedback mee naar volgend jaar.

Hoe kwam het idee tot stand?

Van een eighties muziekfestivalletje, transformeerde BIOSKOOP plots naar een stille en aandachtige gevulde bioscoop. Zo snel kan het gaan als je een beamer plaatst even groot als het meisje dat er de hele middag speelde met haar hoelahoep en een eighties klassieker oplegt zoals “Batman” of “The Breakfast Club”. Angelo Vandamme legde uit hoe het concept werd uitgewerkt.

Het is eigenlijk best grappig hoe dit evenement tot stand is gekomen. Tijdens een van onze brainstormsessies kwam het ene teamlid met het idee om een open air cinema te organiseren, iemand wou een zomerbar en nog een andere persoon had dan vooral het idee van een ‘back tot the eighties’-gevoel. Ik weet niet meer precies hoe het kwam maar uiteindelijk waren we het unaniem eens om alle elementen in één evenement te gooien. Toen we op een dag in het Keizerpark terechtkwamen voor onze teambuilding, zagen we het meteen: dit is de locatie.”

We bedanken Lou Wizard voor deze blogpost en de vele leuke reacties die hij verzamelde! En hopelijk zien we jullie de terug op de volgende editie van BIOSKOOP of op een van onze andere toekomstige events!

Lou Wizard De Lange - Music Connects
Geschreven door Lou Wizard De Lange
Guest Blogger
Getagd met , ,

MUZIQ 2018 – De nabeschouwing

MUZIQ 2018 - De nabeschouwing
Leestijd: 3 minuten
2018-03-24

MUZIQ van A tot Z

Na lang voorbereiden, wekelijks vergaderen en uitgebreid zoeken achter de allerleukste quizvragen, was het afgelopen maandag eindelijk zover: MUZIQ, editie 2! Het moment waar zowel Music Connects maar ook ikzelf als presentatrice, lang hebben naar uitgekeken. Net als vorig jaar zorgde Music Connects opnieuw voor de ideale combinatie van sfeer en gezelligheid, goede muziek en een uitdagende quiz. Een supersterke editie, als je het mij vraagt maar ik geef toe dat ik misschien wat bevooroordeeld kan zijn.

Goed begonnen is half gewonnen

Als jullie trouw onze blog lezen, weten jullie dit waarschijnlijk wel maar binnen Music Connects is er afgelopen jaar heel wat veranderd. Een van deze veranderingen is onze nieuwe decoratieverantwoordelijke, Ilanja Van Zandycke. Momenteel volgt Ilanja stage bij Wonder Productions in het Verenigd Koninkrijk maar ze kwam speciaal voor MUZIQ terug om ervoor te zorgen dat de volledige decoratie tiptop in orde was. Van partituurbloemen, tot cassette-theelichtjes van wist-dat-je’s tot LP-kommetjes. De link met muziek, vond je dit jaar nergens niet terug. Niet enkel Ilanja maar het hele eventteam van Music Connects droeg meer dan zijn steentje bij aan deze editie. De quizvragen en bijhorende presentatie zaten goed in elkaar, het licht en geluid was on point en ook de catering stelde niet teleur. Je kon de allernieuwste biertjes van Kerel proeven en daarnaast ook genieten van huisgemaakte wraps. Daarnaast kreeg Music Connects ook hulp van twee topstagiaires, Camille en Chaïmae, dus ook een special thanks to them!

Daar zit muziek in

Na een nagenoeg perfecte voorbereiding kon MUZIQ eindelijk van start. Eén voor één namen de teams hun plekje in de zaal in en slechts een kwartiertje later dan voorzien kon de quiz beginnen. Voor een publiek met alleen maar stralende gezichten was het voor mij zeer aangenaam presenteren. Soms eens een fronsend voorhoofd, af en toe eens een kleine zucht. De quizvragen waren zeker en vast geen lachertje maar geen uitdaging te groot voor onze enthousiaste deelnemers. Het optreden van Paul Taggart, die naast enkele live fragmenten tijdens de quiz, ook zijn eigen nummers bracht gedurende de pauze, was een knaller van formaat. Uitspraken als “Sterke artiest!”, “Mooi stem-kleur” waren enkele complimenten die achteraf de ronde deden. Na de set van Paul, volgden nog vier quizronden waaronder eentje over de 80’s. Het eerste tipje van de sluier van wat komen zou… Voor men het wist was de quiz afgelopen en was het tijd om winnaars aan te kondigen. De bierprijs bestond uit een proefpakket Kerel en ging naar team “Robbe had da geweten”. Ditzelfde team wist ook de derde prijs binnen te halen, namelijk vier waardebonnen voor 8tea5 waarmee ze de heerlijke bubble teas mogen gaan proeven. Het tweede team “The Simple Minds” kreeg een waardebon voor het net heropende Wraps and Soups en de uiteindelijke winnaar van de avond “Herman Van Molle en de Jan Becausers” ging naar huis met het enige echte BIOSK8OP-pakket, dat hen een zeteltje oplevert voor een van onze filmvertoningen, inclusief food & drinks.

Tot op de draad versleten

Enkele teams bleven nog iets drinken maar toen het laatste team de deuren achter zich sloot, moest het grote werk nog beginnen, de afbraak. Ons team vloog er vol goede moed in en voor we het wisten was het 3.00 ’s ochtends en zag de zaal er weer picobello uit. Er werd nog een glas gedronken op de succesvolle afloop van MUZIQ en de verjaardag van Managing Partner, Angelo Vandamme. Uiteindelijk kroop iedereen uitgeput maar tevreden in zijn bed.

In kannen en in kruiken

Ik denk dat ik voor iedereen, zowel bezoekers als medewerkers, mag spreken als ik zeg dat MUZIQ alles was wat het moest zijn. Een gezellige en vernieuwende quiz met goede livemuziek! Graag bedanken wij nog even iedereen die meewerkte aan deze productie, alsook de partners en onze fantastisch artiest Paul Taggart. De boeken van MUZIQ gaan voorlopig weer dicht maar Music Connects plant niet stil te zitten… Er wordt nu al keihard gewerkt voor ons volgende event: BIOSK8OP. Tot dan!

Nikki Schelfhout - Music Connects
Geschreven door Nikki Schelfhout
Content Writer
Getagd met , ,

International Mother Language Day

Leestijd: 2 minuten
2018-02-24

Zoals een minstreel vroeger liederen zong en zo verhalen vertelde aan het gewone volk om hen op de hoogte te brengen van actuele gebeurtenissen en personen, zo is die taak nu veelal overgenomen door muzikanten die eveneens verhalen willen vertellen en een boodschap willen overbrengen naar hun publiek.

Het is misschien niet altijd even makkelijk om bepaalde onderwerpen zomaar aan te kaarten in een gewoon gesprek. Op zo’n moment biedt muziek altijd soelaas. Moeilijke onderwerpen worden plots bespreekbaar omdat ze op de een of andere manier onder woorden kunnen gebracht worden in een lied. Met muziek kan je bepaalde emoties oproepen bij mensen en je kan informatie overdragen op een ludieke manier. Kijk maar naar andere groepen zoals U2 met Sunday Bloody Sunday over de problematiek in Ierland, of Sabaton met Primo Victoria over de Slag van Normandië op 6 juni 1944, zijnde de grootste overzeese operatie in de geschiedenis.

Quilnyd

We vroegen aan Quilnyd de groep die de Nederlandse taal in ere houdt waarom zij het belangrijk vinden om in hun eigen taal te schrijven:

Een zuiver praktische reden is het feit dat toen we begonnen onze kennis van het Engels niet zo goed was. Alleszins niet goed genoeg om alles juist te kunnen verwoorden. Bij Nederlandse teksten wordt er (in Vlaanderen) ook meer geluisterd naar de inhoud en de boodschap van de songtekst. Die teksten zijn niet voor niets geschreven en hebben een betekenis.

Voor hen is het belangrijk om deze teksten in hun moedertaal te schrijven omdat op die manier de muziek hoorbaar en verstaanbaar is. Daarbovenop is het voor hen eigenlijk een logische keuze: ‘Iedereen zingt in het Engels en het laatste dat we willen doen is doen zoals iedereen’ vult de groep aan. Ook al wordt er soms gezegd dat de band zich op die manier niet internationaal plaatst, krijgen ze toch steeds positieve reacties op de inhoud van hun teksten. Uiteindelijk zingt Rammstein ook in het Duits. Waarom zou je dan niet als Belgische band Nederlandstalige nummers brengen?

Elien Van der Jeucht - Music Connects
Geschreven door Elien Van der Jeucht
Guest Blogger
Getagd met , ,

2017 rewind

Leestijd: 1 minuut
2018-01-02

Wat een mooi jaar was het alweer! Een geslaagd event, een groeiend team, bijna een verdubbeling in Facebooklikes, verrassende Instagramvolgers (Poppunt, Fuzz Magazine, TEDx Ghent…), een nieuwe website met aardig wat verkeer… Music Connects heeft met andere woorden heel wat van zich laten horen en we mogen daaruit opmaken dat we goed bezig zijn. Hieronder vind je een flashback naar de belangrijkste gebeurtenissen van 2017 voor ons.

Mijlpalen

De eerste grote mijlpaal van dit jaar was ongetwijfeld MUZIQ, een unieke quiz mét livemuziek. De mooie opkomst voor een eerste keer en de vele goeie commentaren leken ons een ideaal recept voor een tweede editie in maart 2018. Stay tuned!

Midden mei mocht Music Connects zijn eerste stagiair verwelkomen die naar hartenlust een maandje mee sleutelde aan onze communicatiestrategie. Die stagiaire (ik dus), heeft nu een vast plekje veroverd binnen het team en schrijft trouw iedere maand een blogpost.

Ik ben natuurlijk niet de enige die het team van Music Connects vervoegd heeft. We tellen heel wat nieuwe leden en zijn nu al met 12 waarvan 2 het ook tot Managing Partner schopten. Ilanja coördineert het Marketingteam, terwijl Jordy ons Talentteam in de goede richting stuurt.

De laatste, maar zeker niet de minste mijlpaal dit jaar: Music Connects is vanaf nu ook actief in de boekingswereld! De eerste artiest die we vertegenwoordigen is Clangor (check zeker even hun boekingspagina) en we zijn druk bezig met ook Quilnyd onder onze vleugels te nemen.

Goed voornemen

Zoals je al kon lezen, hebben we wat om trots op te zijn, maar er zijn uiteraard ook wat moeilijke momenten de revue gepasseerd. Zo was BIOSK80P gepland voor dit najaar maar dat is helaas niet kunnen doorgaan omdat we misschien iets te ambitieus waren. Dat neemt niet weg dat we hier onze lessen uit trekken: in 2018 staan we er harder, better, faster én stronger.

Ik eindig dit blogbericht dan ook (uiteraard) met een goed voornemen en een wens voor jou. Ik beloof, namens heel Music Connects, dat we volgend jaar zullen knallen als nooit tevoren. Er staan voorlopig drie evenementen gepland, waarvoor we nu al druk in de weer zijn en we plannen ook om nog meer bands en DJ’s te verwelkomen.

Ons team is alvast he-le-maal klaar voor 2018, en jij?

Gelukkig nieuwjaar! Let’s rock it!

Sophie Desimpel - Music Connects
Geschreven door Sophie Desimpel
Blog Manager
Getagd met , ,

Waarom lyrics ertoe doen

Leestijd: 2 minuten
2017-12-01

Hoe onderscheid je jezelf als artiest? Goede muziek maken is een ding, maar wat voor mij (en ongetwijfeld vele anderen) het verschil maakt, zijn goeie songteksten. Lyrics waarvan je denkt: ‘wow ja, hier herken ik me in’. Lyrics die je door een moeilijke dag sleuren of je gewoon even zin geven om te shaken. Ik pretendeer natuurlijk niet dat de tekst het belangrijkste onderdeel is van een liedje, maar vraag me wel af hoe je volledig verliefd kan worden op een liedje zonder dat je ook de tekst echt begrijpt.

Matilde Vogelaers

Teksten schrijven is helaas niet gemakkelijk, zowel om altijd opnieuw inspiratie te vinden, als om de moed te hebben om teksten te delen met de wereld. Artiesten schrijven vaak vanuit persoonlijke ervaringen en gunnen hun fans op die manier een blik in hun eigen wereld. Dat heeft Matilde Vogelaers goed begrepen. Ze is nog maar negentien jaar jong, brengt mellow pop en schrijft nu al haar eigen muziek:

“Eigen nummers schrijven is voor mij een mooie manier om mijn gevoelens en emoties te uiten en daarbij ook mijn grote hobby en ontspanning te combineren. Maar muziek en teksten schrijven is nooit makkelijk, het komt niet altijd en ook niet wanneer ik het wil. Ik haal mijn inspiratie vooral uit mislukte liefdespogingen en maak die dan wat dramatischer in mijn muziek. In tijden dat ik niet veel drama en pijn ervaar, valt mijn inspiratie wat weg. Ik heb ondertussen wel al geleerd om ook te schrijven wanneer ik me gelukkig(er) voel.”

Bluebird

Een andere talentvolle band die we op het spoor zijn gekomen met Music Connects, heet Bluebird. Ze zijn met vier en beschrijven zichzelf als een jonge band met een oude ziel. De groep brengt vooral blues en heeft begin dit jaar zelfs een EP opgenomen, helemaal live in de Missy Sippy in Gent. Die plaat is nu nog in productie, maar de jongens gunden Music Connects het plezier om te vertellen waarom zij ervoor kozen om zelf lyrics te schrijven en waar ze hun inspiratie vandaan halen:

“We zijn spontaan begonnen met zelf nummers schrijven toen onze harmonicaspeler en zanger (Matis) met ideeën naar de repetitie kwam. Hij schrijft tot nu toe alle teksten, maar we werken natuurlijk samen als band om de ideeën voor het arrangement op punt te zetten en ook eventueel hier en daar wat kleine aanpassingen te doen. Dat is niet altijd even makkelijk, maar lukt ons wel na een aantal repetities. Waar we onze inspiratie vandaan halen? Vooral uit 60’s en blues muziek van alle tijden.”

Deze artiesten zijn het dus roerend eens met de stelling dat lyrics er wel degelijk toe doen. Het mag dan niet makkelijk zijn, het geeft muziek net dat tikkeltje extra en dat is bij zowel Matilde als bij Bluebird heel erg duidelijk. Ik ben fan!

Sophie Desimpel - Music Connects
Geschreven door Sophie Desimpel
Blog Manager
Getagd met , ,

Behind the eyes of an intern

Leestijd: 1 minuut
2017-06-14

Music Connects? Die naam alleen al wekte mijn nieuwsgierigheid. Muziek verbindt. Muziek brengt mensen samen. Iets wat heel hard nodig is in deze donkere tijden van terreur en gekke presidenten. Ik ben dan ook trots om te kunnen zeggen dat ik mijn steentje kan bijdragen. Ik loop stage bij een jong bedrijf dat mensen bijeenbrengt op hun events en dat jonge artiesten de kans geeft om aan de wereld te tonen wat ze écht waard zijn.

Beter dan Justin Bieber

Je moet geluk hebben om opgepikt te worden door een grote muziekmaatschappij. Toevallige ontdekkingen zijn zeldzaam. Ik droomde vroeger zelf altijd van een muzikale carrière, maar had de moed niet om deel te nemen aan Idool of X-factor. Eurosong for Kids stuurde ik wel ooit mijn eigen nummer op, maar tevergeefs (ik heb die casette met een reden verbrand). Meer dan 6.000 views op YouTube later, ben ik nog steeds niet ontdekt. Maar het gaat hier natuurlijk niet over mij, maar wel over al die getalenteerde artiesten die het grote publiek nog niet in zijn armen gesloten heeft. Al die artiesten die het echt verdienen om te groeien en misschien wel beter zouden staan op Pinkpop dan Justin Bieber (Justin, als je dit leest: no offence, ik weet dat je beter kan).

Meer dan een gewoon bedrijf

Maar Music Connects is geen klassiek boekings- en eventbureau, of een gewoon managementkantoor, het is veel meer dat. Het is een bende jonge enthousiastelingen die van geen ophouden weet. The sky is NOT the limit: ze gaan nog veel verder. Elke dag word ik hartelijk verwelkomd met een vrolijk muziekje en soms eens een dansje erbij. Op kantoor is er altijd tijd voor een grapje, maar wordt er ook elke dag keihard gewerkt. Een balans die meer werkplekken zouden moeten hebben, naar mijn mening! En ik hoorde dat er nog wat extra man- en vrouwkracht kan gebruikt worden…

Keep on rocking, guys! Bedankt voor de leuke stage.

Sophie Desimpel - Music Connects
Geschreven door Sophie Desimpel
Blog Manager
Getagd met , ,

Wie zijn we en wat doen we?

Leestijd: 2 minuten
2017-06-14

Music Connects is een bloeiende starter met een missie: getalenteerde artiesten tijdens hun groeifase ondersteunen zodat ze zich opnieuw volledig kunnen focussen op de essentie van het muzikantenbestaan: muziek maken.

“Ik ben een jonge muzikant en speel in twee bands met eigen nummers. Mijn grootste frustratie is de marketing. Als je als band geen sociale media hebt met professionele audio en video, tel je niet mee. Het beheer van die social media is een dagtaak op zich.”

 

– Thomas Baert (Radio Barbã)

Zoals Thomas aanhaalt, zijn artiesten haast verplicht om tijd en geld te steken in marketingstrategieën, websites ontwerpen, netwerken onderhouden en promo-events opzetten, terwijl ze net zouden moeten investeren in degelijke instrumenten of studiotijd. We spreken hier dan nog niet eens over alle administratieve, boekhoudkundige en wettelijke verplichtingen waar artiesten mee geconfronteerd worden.

Daar komt ook nog eens bij dat een goeie muzikant niet noodzakelijk over de nodige kennis van marketing of management beschikt. Vaak ontstaat er een soort vicieuze cirkel van ‘trial and error’ die erg tijdrovend is. Ze proberen iets uit, om dan tot de conclusie te komen dat het eigenlijk niet (genoeg) opbrengt. Ze verliezen kostbare uren die beter benut konden worden.

Discover the alternative

Bookings en management uit handen geven is voor veel beginnende artiesten natuurlijk onmenselijk duur, aangezien ze meestal nog geen kapitaal opgebouwd hebben. Daarom biedt Music Connects een alternatief aan dat 2 keer voordelig is. Enerzijds helpen we artiesten vooruit door de administratieve rompslomp op ons te nemen. Anderzijds zorgen we door onze unieke focus qua events ook voor meer return, zowel financieel als op vlak van naamsbekendheid.

Door artiesten te programmeren op sport-, bedrijfs- of culturele events waar muziek een perfecte aanvulling vormt op een niet-muzikaal hoofdprogramma, kunnen de muzikanten op een professioneel georganiseerd gebeuren een volwaardig optreden spelen. Daarnaast bereiken ze ook meteen een volledig nieuw doelpubliek en krijgen ze extra fans die hen anders misschien nooit ontdekt zouden hebben, mochten ze in de schaduw van een headliner gestaan hebben. We zijn niet bang om hiervoor alle registers open te trekken en durven op zoek gaan naar fans op plaatsen waar niemand ooit eerder gezocht heeft.

Uiteraard vertrekken we altijd vanuit de wensen van de artiest: wat vinden ze belangrijk, waar willen ze vooral aan werken en waar willen ze naartoe groeien? Duurzame samenwerkingen zijn onze prioriteit en we staan steeds open voor feedback om zo tot het best mogelijke resultaat te komen.

Music Connects wil ervoor zorgen dat talent niet verloren gaat door verplichtingen die losstaan van het artistieke aspect. We geloven er dan ook heilig in dat kleinere artiesten ook recht hebben op goed management en een exponentiële groeifase. Daarbij willen wij hen helpen, want het kan ook anders: discover the alternative.

Sophie Desimpel - Music Connects
Geschreven door Sophie Desimpel
Blog Manager
Getagd met , ,

Team Activity at Be Virtual

Leestijd: 1 minuut
2017-05-09

Twee weken terug gingen we met het team van Music Connects Be Virtual een bezoekje brengen. Ik moet toegeven dat ik er eerst wat tegenop zag. Horrorfilms zijn niet echt aan mij besteed en als ik ze uiteindelijk dan toch bekijk is het telkens met een klein hartje en af en toe wat gegil. Zombies die op je af komen gelopen was dus niet het tofste vooruitzicht maar als enige vrouw tussen 3 stoere mannen wil je natuurlijk niet onderdoen.

Gelukkig had de tutorial die je gratis mag doorlopen niets met zombies te maken en kon ik in deze zombie-loze omgeving eerst rustig de kneepjes van het vak aanleren. Het was meteen een fantastische start. Niet noodzakelijk omdat deze virtuele realiteit super is – hoewel de robot die je hierdoor loodst best charmant is – maar gewoon omdat het mijn allereerste ervaring met virtual reality was. Zo gek had ik het gewoon niet verwacht. Je bevindt je echt in een andere wereld. Bewonderend keek ik de ruimte rond. Giechelend als een klein meisje wanneer ik mijn controllers gebruikte om ballonnen op te blazen en vervolgens in het rond te slaan.

The Cave

Dit was natuurlijk maar een test en geen effectieve game. Toen iedereen de introductie doorlopen had, besloten we The Cave uit te proberen. Ik zeg er wel meteen bij: reken niet op Quinten, de zaakvoerder, om je gerust te stellen over het zombiespel. Veel moeite om te verbergen dat het griezelig is, doet hij niet. We werden elk 8 minuten lang ondergedompeld in deze angstaanjagende wereld waar je levend lokaas bent voor de doden. Voor mij persoonlijk, was het soms een hele klus om binnen het raster te blijven dat de muren van de zaal aangaf. Aangevallen door kleine, grote en soms zelf maar halve zombies, sprong ik regelmatig de lucht. Ze kwamen van links, rechts, voor, achter en soms zelfs boven mij! Uiteindelijk kon ik met een schotprecisie van 71% zeker tevreden zijn op mijn eerste VR-resultaat.

Daarnaast was het ook leerrijk want mocht het verhaal van The Walking Dead zich plots in het echt voordoen, weten we nu sinds kort dat Gilles ons de beste overlevingskansen biedt. Ook een zaklamp kan echt nuttig zijn… als je ze niet vergeet aan te zetten. Kortom het was een memorabele ervaring! Een echte aanrader voor iedereen! Allen naar Be Virtual toe!

Nikki Schelfhout - Music Connects
Geschreven door Nikki Schelfhout
Managing Partner
Getagd met , ,
Top