Behind the Eyes of an Intern

Music Connects? Die naam alleen al wekte mijn nieuwsgierigheid. Muziek verbindt. Muziek brengt mensen samen. Iets wat heel hard nodig is in deze donkere tijden van terreur en gekke presidenten. Ik ben dan ook trots om te kunnen zeggen dat ik mijn steentje kan bijdragen. Ik loop stage bij een jong bedrijf dat mensen bijeenbrengt op hun events en dat jonge artiesten de kans geeft om aan de wereld te tonen wat ze écht waard zijn.

Beter dan Justin Bieber

Je moet geluk hebben om opgepikt te worden door een grote muziekmaatschappij. Toevallige ontdekkingen zijn zeldzaam. Ik droomde vroeger zelf altijd van een muzikale carrière, maar had de moed niet om deel te nemen aan Idool of X-factor. Eurosong for Kids stuurde ik wel ooit mijn eigen nummer op, maar tevergeefs (ik heb die casette met een reden verbrand). Meer dan 6.000 views op YouTube later, ben ik nog steeds niet ontdekt. Maar het gaat hier natuurlijk niet over mij, maar wel over al die getalenteerde artiesten die het grote publiek nog niet in zijn armen gesloten heeft. Al die artiesten die het echt verdienen om te groeien en misschien wel beter zouden staan op Pinkpop dan Justin Bieber (Justin, als je dit leest: no offence, ik weet dat je beter kan).

Meer dan een gewoon bedrijf

Maar Music Connects is geen klassiek boekings- en eventbureau, of een gewoon managementkantoor, het is veel meer dat. Het is een bende jonge enthousiastelingen die van geen ophouden weet. The sky is NOT the limit: ze gaan nog veel verder. Elke dag word ik hartelijk verwelkomd met een vrolijk muziekje en soms eens een dansje erbij. Op kantoor is er altijd tijd voor een grapje, maar wordt er ook elke dag keihard gewerkt. Een balans die meer werkplekken zouden moeten hebben, naar mijn mening! En ik hoorde dat er nog wat extra man- en vrouwkracht kan gebruikt worden…

Keep on rocking, guys! Bedankt voor de leuke stage.

Geschreven door
Content Writer

Heb je een vraag of een opmerking die je graag kwijt wil?

Stuur ons een e-mail via onderstaand formulier en we behandelen je bericht zo snel mogelijk!