Who You Gonna Call?

BIOSKOOP 2019 / Sint-Niklaas

Music Connects verlaat tijdelijk haar thuishaven in het Keizerpark te Gent en voor deze derde editie van BIOSKOOP strijkt ze met haar openluchtcinema neer in Castrohof te Sint-Niklaas. Het evenement heeft voorbije edities al honderden bezoekers mogen verwelkomen en op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 september 2019 veroveren we nu ook de harten van de 80s filmliefhebbers in deze bruisende stad. Bezoekers met een Full 80s Experience Package zijn voorzien van alle comfort tijdens de film, maar ook de andere bezoekers kunnen volop van onze films genieten. Naast onze twee filmtoppers heeft BIOSKOOP zoals gewoonlijk ook enkele optredens en workshops op het programma staan. Samen met een drankje en hapje uit onze bar is het evenement een belevenis voor zowel de oudere garde als de allerkleinsten!

Who you gonna call? Gho… Vrijwilligers!

Toegang tot BIOSKOOP is volledig gratis! Bezoekers betalen geen toegang voor de films, optredens of andere activiteiten. Om het evenement gratis te kunnen blijven aanbieden steunt de organisatie van Music Connects op de inzet van talrijke vrijwilligers. Voor de bemanning van de bar en het onthaal maar ook voor de op- en afbouw of het invullen van posten zoals productie, milieu, steward… zijn we op zoek naar personen die een handje willen meehelpen. Nog op zoek naar een stage binnen het kader van jouw studies? Ook stagiairs zijn zeker welkom!

What’s in it for me?

Als jonge eventorganisatie kunnen we onze vrijwilligers geen vrijwilligersvergoeding uitbetalen maar dat geldt evengoed voor het organiserende team. Naast onze eeuwige dankbaarheid, krijg je tijdens die dag(en) vooral voldoende drank en eten en je maakt ook kans op een leuke verrassing. Daarnaast word je toegelaten tot ‘The Crew’. Dat is onze besloten Facebookgroep voor alle vrijwilligers waar we in de toekomst ook leuke partnerdeals in willen delen. En als dat je allemaal niet overtuigt: het is ook gewoon een erg leuk weekend waar je toffe mensen leert kennen en niets geeft je zoveel voldoening als zien dat je onze bezoekers een prachtige dag bezorgd hebt.

Hoe schrijf ik me in?

Vrijwilliger zijn kan al vanaf één uurtje meehelpen en we zijn bijzonder flexibel in onze planning. Doe je graag mee? Inschrijven doe je door te surfen naar onze crewpagina en het formulier volledig in te vullen. Daarna volgen er enkele mailtjes, dus houd zeker je inbox (en eventueel spambox) in de gaten!

Geschreven door
Event Coordinator - Staffing

Heb je een vraag of een opmerking die je graag kwijt wil?

Stuur ons een e-mail via onderstaand formulier en we behandelen je bericht zo snel mogelijk!