BIOSKOOP Drive-in: Dezelfde Sfeer, Dubbel Zoveel Film!

Na de edities in Gent en Sint-Niklaas van afgelopen zomer, gaat BIOSKOOP Drive-In binnenkort opnieuw van start met wat het begin van een reeks van vijf edities zou moeten worden. De reeks start op dezelfde locatie waar in augustus werd geëindigd, namelijk de Grote Markt van Sint-Niklaas. Het startschot van BIOSKOOP Drive-In wordt gegeven op 2 en 3 oktober en de bedoeling is dat er vanaf dan om de twee weken een editie volgt.

Niet één, maar twee films!

Voor deze tweede editie van BIOSKOOP Drive-In op de Grote Markt heeft de organisatie een primeur voor Sint-Niklaas. Een eerste wijziging, nu het wat vroeger donker wordt, is namelijk het aantal films. BIOSKOOP vertoont niet langer één, maar wel twee films per avond. Tickets gelden per film. Erna wordt het hele terrein ontruimd, tenzij je als bezoeker kan aantonen dat je ook een ticket hebt voor de volgende film. Je kan dus ook kiezen voor een hele avond eighties filmplezier.
Op vrijdag 2 oktober wordt om 20u gestart met de romantische komedie “When Harry Met Sally…” uit 1989. De tweede film die avond gaat van start om 22u45 en – na succes op de Gentse editie – werd gekozen voor “The Breakfast Club”. Op zaterdag 3 oktober wordt eveneens gestart om 20u. Na De Kleine Zeemeermin, koos de organisatie deze keer voor die andere 80s klassieker van Walt Disney, namelijk “Frank & Frey”. Eindigen gebeurt met een recentere film, maar met een heel duidelijke link naar de eighties. Met “Mamma Mia!” sluit de organisatie deze vervolgeditie in Sint-Niklaas af.

Dezelfde regels blijven gelden: hoe vroeger je een ticket koopt, hoe goedkoper het is. De tickets zijn ondertussen beschikbaar en de prijs varieert opnieuw op basis van waves. Tickets kosten €22 à €28, afhankelijk van moment van aankoop, ongeacht het aantal inzittenden. En ook de Full 80s Experience Seats zijn terug! Voor €32 kan je plaatsnemen in één van de voor geparkeerde wagens die de organisatie voorziet in samenwerking met Imacar. Hiervoor zijn wel maar 5 tickets per voorstelling beschikbaar!

M&M Blondies en Sloppy Joe Burgers

Ook de Full 80s Experience Packs ontbreken niet op deze editie van BIOSKOOP! Via deze cateringpacks die je op voorhand kan bestellen, geniet je zorgeloos van de film. In tegenstelling tot vorige edities, zit vanaf nu – naast drankjes, snacks en/of hapjes – ook het toegangsticket meteen in het pack inbegrepen. Ook inhoudelijk voert de organisatie enkele wijzigingen door. Via de bezoekerssurvey kwam namelijk aan het licht dat er heel wat fans zijn van de “Chewy Milk Chocolate M&M Blondies” en de “Authenthic Sloppy Joe Mini Burgers”, dus die blijven, maar er zijn dus ook nieuwe koude én warme hapjes! Een pack is geschikt voor twee à drie personen en varieert van €39,9 t.e.m. €69,9, afhankelijk van gekozen formule.

Contactloos blijft de Norm

Natuurlijk vergeet de organisatie niet dat we ook nog steeds voorzichtig moeten omgaan met het coronavirus. Er werd verder gewerkt aan het digitale bestel- en betaalsysteem waarbij je aan de hand van digitale catering vouchers contactloos drankjes en snacks kan bestellen. Ook de toegangscontrole blijft contactloos op basis van nummerplaatregistratie. In ieder geval wordt het opnieuw geen massa-evenement, er zijn maximum 60 plaatsen voor de vroege voorstelling, maximum 120 voor de late voorstelling.

Jouw tickets en/of Full 80s Experience Packs kopen kan via de webshop!

Geschreven door
Angelo Vandamme
Managing Director

Heb je een vraag of een opmerking die je graag kwijt wil?

Stuur ons een e-mail via onderstaand formulier en we behandelen je bericht zo snel mogelijk!