Send a demo

Waag je kans!

Ben je een DJ of speel je in een band en wil je jou opnieuw kunnen focussen op het maken van je eigen muziek? Ben je het beu om telkens te moeten optreden voor de ‘kans’ die je krijgt zonder eigenlijk écht iets aan je shows te verdienen? Ben je klaar voor de volgende stap en kan je het figuurlijke duwtje in de rug ondertussen wel gebruiken? Aarzel dan niet om ons een demo van jouw muziek op te sturen zodat we bij Music Connects weten wat je in je mars hebt! Onze Talent Scouts beluisteren elke inzending aandachtig dus wie weet tot binnenkort?

Do’s & Don’ts

Verwoorden wat de perfecte track is om in te sturen, is onmogelijk. Wat we wel graag meegeven is dat als je onderstaande aandachtspuntjes volgt, de kans op een positief antwoord aanzienlijk vergroot. Ook bij een negatief antwoord, zullen we altijd feedback voorzien. Vermijd dus follow-up mails en wees geduldig zodat we genoeg tijd hebben om een onderbouwd antwoord te geven. Vergeet zeker ook niet dat muziek een kwestie van smaken blijft. Pin je dus niet vast op onze mening alleen!

    • Enkel artiesten met eigen nummers kunnen zich aansluiten bij Music Connects. Pure coverbands of DJ’s zonder eigen nummers niet.
    • Beperk je tot één inzending en stuur ons je allerbeste materiaal dat het best jouw persoonlijke sound en muzikale visie omvat.
    • Bij ‘Track URL’ zet je een link naar een eigen track, ‘Live URL’ is om zicht te krijgen op je performance via een live opname of mixtape.
    • Maak gebruik van bv. Dropbox-, WeTransfer-, YouTube-, Vi.be- of Soundcloudlinks maar check zeker even dubbel of je link wel werkt.
    • 2.910 likes op Facebook zijn leuk maar de enige reden waarom we socials vragen, is om te zien op welke manier je jezelf promoot.
Top