Evenementen

Je bent op zoek naar unieke en toffe activiteiten maar hebt geen idee wat te doen? Music Connects ondersteunt getalenteerde artiesten door eigen evenementen uit te werken. We gaan op zoek naar activiteiten waar muziek een meerwaarde kan bieden zonder meteen een hoofdrol te spelen. Op deze manier creëren we originele podiumplekken waar zowel bands, als dj’s, een nieuw doelpubliek kunnen bereiken en waar hun optreden toch niet onopgemerkt passeert.

Voor wie?

Op de evenementen van Music Connects kleeft geen leeftijd of een afkomst maar wel een mindset. Ben je op zoek naar iets anders, dan bestaat de kans dat je het op onze events zal vinden. Nieuwe muziek is alvast voor de hand liggend maar misschien wil je ook iets nieuw proeven? Iets nieuw proberen? Iets nieuw ontdekken? We proberen altijd origineel uit de hoek te komen mits toegankelijk te blijven voor iedereen.

Een interactieve quiz, een openlucht cinema en een productieve blokspot hebben we al maar wat dacht je van een luie namiddag, een spannende date, een gastronomisch diner, een swingende afterwork, een groot buurtfeest, een sportieve workshop, een boeiend museumbezoek, een gezellige brunch… als wij er muziek aan kunnen koppelen, ga er dan maar vanuit dat het te gebeuren staat binnenkort.

Kom je graag meteen te weten wanneer de volgende edities van BIOSKOOP, BLOK-UP of MUZIQ zullen plaatsvinden of zit je graag op de eerste rij wanneer we nieuwe concepten aankondigen? Schrijf je dan zeker in voor de updates van Music Connects of volg ons via sociale media.