• WIJS

  Everything but an Ordinary Quiz
  Wie al eens gaat quizzen, kent het gevoel wel. Daar zit je dan, met heel wat mensen op elkaar gedrukt, vragen worden afgerammeld, antwoorden blijven uit en de presentatie, die... Pffft, laat ook maar. WIJS staat voor allesbehalve zo’n typische quiz. Het is een interactieve spelavond waar deelnemers zich aan elkaar meten op vlak van algemene kennis, strategisch inzicht, concentratie en inzet! In deze dynamische doe-en-denkcompetitie, ben je zelf de pion in het speelveld en zoek je samen met of tegen jouw vrienden naar het antwoord op alles!

  DEELNEMERS

  Teams bestaan uit minimum 2 en maximum 4 personen, met een limiet van 20 teams in totaal. Het is toegestaan met minder mensen een team te vormen, maar weet dat je alle breinen, handen, ogen en oren kan gebruiken tijdens WIJS!

  Vind je niet meteen een extra teamgenoot binnen jouw vriendengroep? Probeer dan zeker even een oproep te plaatsen via de Facebookgroep van WIJS? Die groep zit vol met WIJS-enthousiastelingen die het spel door en door kennen. Sowieso kan je daar dus de nodige teamversterking vinden.

  PROGRAMMA

  Deuren gaan open vanaf 19u30 en de eerste vraag wordt gesteld stipt om 20u. Het spel bestaat uit twee delen met een korte pauze rond 21u30. De prijsuitreiking is voorzien tussen 23u en 23u30.

  BETALEN

  Je ticketaankoop kan je betalen met Bancontact, PayPal, VISA of MasterCard. Op het evenement kan je zowel met Bancontact, cash, als met PayConiq betalen.

  Vorige edities

  Op de hoogte blijven van WIJS?