• WIJS / Online

  Everything but an Ordinary Quiz
  Wie al eens gaat quizzen, kent het gevoel wel. Daar zit je dan, met heel wat mensen op elkaar gedrukt, vragen worden afgerammeld, antwoorden blijven uit en de presentatie, die... Pffft, laat ook maar. WIJS staat voor allesbehalve zo’n typische quiz. Het is een interactieve spelavond waar deelnemers zich aan elkaar meten op vlak van algemene kennis, strategisch inzicht, concentratie en inzet! In deze dynamische doe-en-denkcompetitie, ben je zelf de pion in het speelveld en zoek je samen met of tegen jouw vrienden naar het antwoord op alles!

  DEELNEMERS

  Het is toegestaan om individueel te spelen, maar weet dat je alle breinen, handen, ogen en oren kan gebruiken tijdens WIJS! Twijfel dus niet om met vrienden te overleggen via een groepsgesprek (Facebook Messenger/WhatsApp).

  PROGRAMMA

  De livestream start vanaf 19u30 en de eerste vraag wordt gesteld stipt om 20u. Het spel bestaat uit twee delen met een korte pauze rond 21u00. De prijsuitreiking is voorzien tussen 22u en 22u30.

  Prijzenkast

  Deze editie spelen we voor een assortiment gezelschapspelen voorzien door Outpost.

  Gratis event

  WIJS – Online is een digitaal evenement dat aangeboden wordt op basis van een vrije bijdrage. Heb je genoten van onze spelavond en steun je ons graag in de verdere ontwikkeling van WIJS? Overweeg dan zeker ook om ons een duwtje in de rug te geven. Elke bijdrage wordt heel erg geapprecieerd!

  Vorige edities

  Op de hoogte blijven van WIJS / Online?