MUZIQ

Banner MUZIQ 2018
INFO

Datum: 19/03/2018
Doors Open: 18:30
Quiz Starts: 19:30
Quiz Ends: 22:00
Doors Closed: 23:30
Locatie: Persellezaal

Live act: Paul Taggart [IRL]
Playing pop ,rock, blues ,funk ,acoustic, groove and every other genre since 1853

Hoofdprijs: TBA
Teams: max. 4 personen

SPECIAL THANKS TO

HISTORY

2017-03-29
Eerste editie van MUZIQ met live optreden van Annefleur. De Foef Fighters eindigen op de eerste plaats en gaan naar huis met een knappe score van 73/100!

Wie ooit al eens ging quizzen, kent waarschijnlijk wel het gevoel. Daar zit je dan, met veel te veel mensen op elkaar gedrukt, de ene na de andere vraag wordt afgerammeld, antwoorden blijven uit en de drankkaart heeft verdacht veel weg van de keuze in een doorsnee voetbalkantine. MUZIQ staat voor alles behalve zo’n typische quiz.

MUZIQ is een toegankelijke quiz voor zowel muziekkenners, als – liefhebbers waar vooral een toffe, gezellige avond centraal staat. Daarnaast gaan we ook op zoek naar een getalenteerde artiest die de liedjes waarover we vragen stellen, live brengt.

Dit jaar hebben we hiervoor de Ierse Paul Taggart kunnen strikken. Hij brengt een mix van pop ,rock, funk ,acoustic en – zoals hij het zelf zegt – every other genre since 1853. Je krijgt er dus meteen een gratis optreden bij! Geen YouTube, geen problemen met internet of geen computercrashes dus tijdens deze quiz.

Waar jij daarentegen wél kan crashen, is na afloop aan onze afterquizbar. De ideale setting om te genieten van de eigen nummers van onze artiest of om weg te lachen in welke ronde het nu eenmaal allemaal is fout gelopen met de antwoorden.

2017-03-27 MUZIQ 2017-03-27 MUZIQ

We laten maximum 16 teams toe. In voorverkoop betaal je 20 euro per team, aan de ingang betaal je 24 euro. Ter plaatse kan je zowel cash, met Bancontact, als met PayConiq betalen.

MET DANK AAN VOLGENDE PARTNERS

Arteveldehogeschool

Top