Over

Onze missie

Music Connects ondersteunt getalenteerde artiesten zodat ze zich volledig kunnen focussen op de essentie van het muzikantenbestaan: muziek maken. We helpen ze om een groter publiek te bereiken door hen op evenementen te programmeren waar een optreden de perfecte aanvulling vormt op het bestaande niet-muzikale programma. Hiervoor organiseren we eigen events, maar we werken ook samen met andere organisatoren om bookings te garanderen die wel een verschil maken. Daarnaast nemen we de druk van het digitale muzieklandschap van hun schouders door alle bijhorende verplichtingen ook op ons te nemen. Kortom, de muzikanten maken de muziek, wij doen de rest.

Onze visie

Music Connects gelooft in een muziek- en eventsector waar talent niet wordt afgeremd door verplichtingen die losstaan van het artistieke aspect. Complexe regelgeving, gebrek aan een netwerk of de verplichte aanwezigheid op social media vormen barrières voor getalenteerde muzikanten. Door de minder zakelijke aanpak krijgen ze het label ‘lokaal talent’ en moeten ze zich tevreden stellen met ‘de kans’ die ze krijgen terwijl grote namen gaan lopen met alle aandacht en indrukwekkende artiestengages. Wij streven ernaar dat deze artiesten naar waarde geschat worden en dat ze hierdoor weloverwogen keuzes kunnen maken en groeien in hun muzikale carrière.

Onze kernwaarden

Bevlogen

We engageren ons met volle overtuiging voor de meest uiteenlopende projecten in de muziek- en eventsector. Onze passie en ambitie motiveren ons elke dag opnieuw om de lat extra hoog te leggen. We zetten door ongeacht de obstakels die ons pad kruisen en maken van het behalen van onze doelstellingen een prioriteit.

“Don’t tell us to aim for the sky when there are footprints on the moon.”

Coöperatief

Duurzame relaties vormen bij ons de basis voor elk project en we versterken zoveel mogelijk de lokale economie. Onze samenwerkingen steunen op transparantie, eerlijke communicatie en wederzijds respect. We helpen elkaar vooruit door kennis en ervaringen openlijk met elkaar te delen want met twee weet je meer dan alleen.

“When a lot of single drops form a river, they will even cut through rock.”

Grensverleggend

We zetten hoog in op innovatie en verandering, want dat zijn de sleutels tot succes. Onze creativiteit brengt ons ver buiten onze comfortzone en we stappen af van de klassieke, platgetreden paden. We bedenken relevante oplossingen en zetten die ook om in de realiteit. We durven dromen, maar we durven vooral doen.

“Better an ooops! Than a what if…?”

Kritisch

Alles kan beter en daarom stellen we onze werkwijze en prestaties geregeld in vraag. We speuren naar potentiële verbeterpunten en gaan op zoek naar feedback. We houden rekening met de mening van anderen en zien dit als kans om bij te leren. Falen staat niet ons woordenboek, ontwikkelen en evolueren daarentegen wel.

“Things never get easier, you’re just getting better.”

Nauwkeurig

We hanteren een projectmatige, gestructureerde aanpak met oog voor detail en we streven keer op keer naar perfectie. Een professionele houding, accurate planningskills en stiptheid bieden ons garantie op een efficiëntie organisatie. Kwaliteit staat boven kwantiteit en enkel het beste resultaat is goed genoeg.

“The outcome of a storm is influenced even by the wings of a butterfly.”