Join our team

Krijg je toch niet de gehoopte voldoening uit je job en ben je op zoek naar een extra uitdaging? Het gevoel dat je studies wel vlotten maar mis je toch een beetje de on-site ervaring? Misschien heb je de laatste tijd wel erg veel vrije tijd over en lijkt het je super om muzikaal talent te ondersteunen? Of je bent je hart verloren aan events organiseren en bent klaar voor nóg grotere verantwoordelijkheden? Anyway, wij zijn altijd op zoek naar extra handen, knappe koppen en creatieve zielen dus misschien kunnen we elkaar wel verder helpen.

Welke profielen zoekt Music Connects?

Sowieso dat van jou! Music Connects gelooft namelijk niet in afgelijnde functiebeschrijvingen maar wel in mensen met motivatie en zin om hun schouders mee onder onze missie en visie te steken. Onze organisatiestructuur is dan ook opgebouwd uit diverse teams en rollen die enorm variëren en ook op vlak van persoonlijkheden streven we naar een gezonde mix van uiteenlopende karakters. Daarom nodigen we steeds elke geïnteresseerde uit voor een kennismaking waar we proberen samen op zoek te gaan naar een takenpakket, verantwoordelijkheden en een tijdsinvestering die zowel voor jou, als voor ons haalbaar én interessant zijn.

Wat wel erg belangrijk is om mee te draaien binnen Music Connects, is flexibiliteit. Meetings worden gepland aan de hand van de agenda van onze leden dus we hebben geen wekelijkse vaste afspraak. Daarnaast zetten we ook in op flexwerken (de mogelijkheid om altijd en overal verder te werken). Music Connects gelooft dus sterk in online communicatie en cloud-based platformen. Een splinternieuwe smartphone hebben of dag en nacht bereikbaar zijn, hoeft zeker niet maar verwacht je wel aan een aantal mobiele apps, digitale tools en een uitbreiding van de reguliere school- en kantooruren. Als laatste verwachten we vanzelfsprekend ook een duidelijke interesse in de event- en muzieksector.

Hoe stel ik mezelf kandidaat?

Stap 1: je vult – afhankelijk van je professionele situatie – de informatiefiche voor studenten of werknemers in.
Stap 2: sla dit bestand op als Word-document (.docx) zodat we later nog eventuele foutjes er kunnen uithalen.
Stap 3: mail deze informatiefiche samen met je CV en motivatie naar recruitment@musicconnects.be.

Wat zijn de volgende stappen?

Eenmaal we je kandidatuur hebben ontvangen, sturen we jou een Doodle door met een uitnodiging voor een kennismaking of zoals wij dat noemen een Introduction Meeting. Als we hierna overtuigd zijn van je motivatie én we geloven erin dat we jou een uitdagende en passende plek kunnen aanbieden binnen Music Connects, doen we jou een voorstel. Dit voorstel kan nog steeds verder besproken worden is zeker geen zwart-witte ja of nee. Hebben we een wederzijds akkoord, dan nodigen we je uit voor het ondertekenen van een aantal documenten (geheimhouding, toetreding en verklaring op eer) en ben je officieel een lid van Music Connects. Onze rekruteringscyclus afronden doen we tot slot met een Introduction Workshop zodat je over alle nodige informatie beschikt om meteen aan de slag te gaan.

Top