Content

Ligt er een dikke laag stof op je officeprogramma’s omdat Adobe Creative Suite nu eenmaal met alle aandacht gaat lopen? Schrijf je interessante blogs, overtuigende persberichten of fantastische one-liners in no time? Altijd al van een carrière als video editor of fotograaf gedroomd? Ben jij zo iemand die altijd met z’n hoofd in de wolken in de kantlijn zit te tekenen? Of leef je gewoon om te creëren en pronk je graag met het eindresultaat? Team Content zoekt creatieve mensen met oog voor esthetiek, details, kleuren, vormen en structuur die vlot samenwerken en ervoor kunnen zorgen dat op het einde van de rit het totaalplaatje klopt.

Team Lead
Managing Partner - Content

Zin om team Content te versterken?

Stuur ons een e-mail via onderstaand formulier met jouw cv een korte motivatie en we nodigen je zo snel mogelijk uit voor een kennismaking!

Niet meteen een perfecte match gevonden?

Met de beknopte beschrijving van onze teams willen we vooral een globaal beeld schetsen zodat je een idee hebt van onze organisatie. Natuurlijk vallen er nog tal van taken en verantwoordelijkheden onder de verschillende teams. Wil je graag meewerken met ons maar heb je voorlopig geen duidelijke teamvoorkeur? Stuur dan zeker ook via bovenstaand formulier zodat we het samen eens kunnen bekijken. Ben je niet meteen op zoek naar een vast engagement maar wil je wel eens af en toe bijspringen op een van onze events? Word dan lid van onze Facebookgroep 'The Crew'. Via deze groep posten we in aanloop naar onze events een oproep voor bar- en onthaalmedewerkers, stewards, stagehands, etc.