Development

Kan je orde scheppen in de chaos van overvloedige informatie, evenveel tools en complexe organisatieprocessen? Ben je goed met vreemde talen, hetzij HTML, CSS, PHP, JavaScript…? Vind je van jezelf dat je een systeemdenker bent die in grote hoeveelheden data de onderlinge relaties makkelijk bloot legt? Zou het wel eens goed kunnen zijn dat jij de volgende Steve Jobs, Bill Gates of Mark Zuckerberg wordt? Team Development zoekt …

Team Lead
Angelo Vandamme
Managing Partner - Development

Zin om team Development te versterken?

Stuur ons een e-mail via onderstaand formulier met jouw cv een korte motivatie en we nodigen je zo snel mogelijk uit voor een kennismaking!

Niet meteen een perfecte match gevonden?

Met de beknopte beschrijving van onze teams willen we vooral een globaal beeld schetsen zodat je een idee hebt van onze organisatie. Natuurlijk vallen er nog tal van taken en verantwoordelijkheden onder de verschillende teams. Wil je graag meewerken met ons maar heb je voorlopig geen duidelijke teamvoorkeur? Stuur dan zeker ook via bovenstaand formulier zodat we het samen eens kunnen bekijken. Ben je niet meteen op zoek naar een vast engagement maar wil je wel eens af en toe bijspringen op een van onze events? Word dan lid van onze Facebookgroep 'The Crew'. Via deze groep posten we in aanloop naar onze events een oproep voor bar- en onthaalmedewerkers, stewards, stagehands, etc.