Events

Zoek je spontaan naar verbeterpunten bij festivals of fantaseer je soms hoe je een event anders zou aanpakken? Altijd mee georganiseerd met de fuif van de jeugdbeweging of misschien heb je al wat werkuren in de horeca achter de rug? Sleutelde je al eens mee aan een concept, neem je geregeld de catering van het familiefeest voor jouw rekening of beheerde je streng maar rechtvaardig het budget van een project? Ben jij hét aanspreekpunt bij je vrienden voor het uitwerken van de volgende citytrip? Team Events zoekt stressbestendige planners met een gestructureerde aanpak die hun kalmte weten te bewaren in hectische tijden en blijven knallen tot de allerlaatste deadline is afgevinkt.

Team Lead
Angelo Vandamme
Operating Partner - Events

Zin om team Events te versterken?

Stuur ons een e-mail via onderstaand formulier met jouw cv een korte motivatie en we nodigen je zo snel mogelijk uit voor een kennismaking!

Niet meteen een perfecte match gevonden?

Met de beknopte beschrijving van onze teams willen we vooral een globaal beeld schetsen zodat je een idee hebt van onze organisatie. Natuurlijk vallen er nog tal van taken en verantwoordelijkheden onder de verschillende teams. Wil je graag meewerken met ons maar heb je voorlopig geen duidelijke teamvoorkeur? Stuur dan zeker ook via bovenstaand formulier zodat we het samen eens kunnen bekijken. Ben je niet meteen op zoek naar een vast engagement maar wil je wel eens af en toe bijspringen op een van onze events? Word dan lid van onze Facebookgroep 'The Crew'. Via deze groep posten we in aanloop naar onze events een oproep voor bar- en onthaalmedewerkers, stewards, stagehands, etc.