Marketing

Slaag je erin op elke socialmediapost een ongeziene betrokkenheid te creëren en weet je hoe je mensen kunt blijven boeien? Ken je alle geheimen van adverteren of fiks je die felbegeerde eerste plaats in Google ook wel zonder budget? Snap je beter dan wie dan ook welke boodschap, op welk kanaal komt, hoe laat en op welke dag? Of pak je al eens graag een beurs mee omdat je daar je netwerk kan onderhouden met een hapje en een drankje van het huis? Team Marketing zoekt strategische denkers en vlotte babbelaars die een merk in de markt kunnen zetten, zowel online, als offline en ervoor zorgen dat zelfs eventuele marsbewoners ons leren kennen.

Team Lead
Managing Partner - Marketing

Zin om team Marketing te versterken?

Stuur ons een e-mail via onderstaand formulier met jouw cv een korte motivatie en we nodigen je zo snel mogelijk uit voor een kennismaking!

Niet meteen een perfecte match gevonden?

Met de beknopte beschrijving van onze teams willen we vooral een globaal beeld schetsen zodat je een idee hebt van onze organisatie. Natuurlijk vallen er nog tal van taken en verantwoordelijkheden onder de verschillende teams. Wil je graag meewerken met ons maar heb je voorlopig geen duidelijke teamvoorkeur? Stuur dan zeker ook via bovenstaand formulier zodat we het samen eens kunnen bekijken. Ben je niet meteen op zoek naar een vast engagement maar wil je wel eens af en toe bijspringen op een van onze events? Word dan lid van onze Facebookgroep 'The Crew'. Via deze groep posten we in aanloop naar onze events een oproep voor bar- en onthaalmedewerkers, stewards, stagehands, etc.