Vrijwilligers

WAT ZOEK JIJ?

Heb je het gevoel dat je studies wel vlot verlopen maar mis je toch een beetje de praktijkervaring? Misschien heb je wel wat tijd over en ben je op zoek naar een leuk en uitdagend project? Of je bent je hart verloren aan events en muziek en wil graag getalenteerde artiesten ondersteunen? Music Connects is altijd op zoek naar extra handen, knappe koppen en creatieve zielen dus misschien kunnen we elkaar wel helpen?

WAT ZOEKEN WIJ?

Sowieso jou! Music Connects gelooft vooral in mensen met motivatie en zin om hun schouders mee onder onze organisatie te steken. Music Connects is trouwens ook opgebouwd uit verschillende teams en rollen die enorm variëren en ook op vlak van persoonlijkheid streven we naar een toffe mix van uiteenlopende karakters. We nodigen daarom elke geïnteresseerde uit om elkaar beter te leren kennen en proberen samen op zoek te gaan naar een takenpakket en verantwoordelijkheden die zowel voor jou, als voor ons, haalbaar én interessant zijn.

ONTDEK ONZE TEAMS

Veelgestelde vragen

Heeft Music Connects openstaande vacatures?

Nee want Music Connects is een vrijwilligersorganisatie en momenteel nemen wij niemand aan in loondienst.

Zin om het team van Music Connects te versterken?

Stuur ons een e-mail via onderstaand formulier met jouw cv een korte motivatie en we nodigen je zo snel mogelijk uit voor een kennismaking!

Niet meteen een perfecte match gevonden?

Met de beknopte beschrijving van onze teams willen we vooral een globaal beeld schetsen zodat je een idee hebt van onze organisatie. Natuurlijk vallen er nog tal van taken en verantwoordelijkheden onder de verschillende teams. Wil je graag meewerken met ons maar heb je voorlopig geen duidelijke teamvoorkeur? Stuur dan zeker ook via bovenstaand formulier zodat we het samen eens kunnen bekijken.

De handen uit de mouwen steken op onze events?

Ben je niet meteen op zoek naar een vast engagement maar wil je wel eens af en toe bijspringen op een van onze events? Word dan lid van onze Facebookgroep 'The Crew'. Via deze groep posten we in aanloop naar onze events een oproep voor bar- en onthaalmedewerkers, stewards, stagehands, etc.